Uitlaten

Bij Amsterdambanden kunt u ook voor uitlaten terecht en wat wij niet op voorraad hebben kunnen wij dezelfde dag nog voor u in huis halen. En als extra geruststelling hebben al onze uitlaten los en complete systemen tot wel drie jaar garantie. Bij Amsterdambanden delen wij dezelfde belangen als de klant en dat is dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Dit maken wij mogelijk door continu onze prijzen te vergelijken met die van de concurrenten en deze aan te passen zodat wij u de beste prijs kunnen bieden.

Een probleem vaststellen

Als u een van de volgende gevallen opmerkt, is het aan te raden om uw uitlaat te laten controleren door een van onze monteurs bij Amsterdambanden voor eventuele reparatie of vervanging;

Geluiden

  • Ratelgeluid - een ratelgeluid kan er op duiden dat de ophanging van de uitlaat los of kapot is.
  • Brullend geluid - een brullend geluid kan er op duiden dat de uitlaat lek is of dat er een probleem is met de einddemper.
  • Sissend geluid - een sissend geluid kan er op duiden dat er een probleem is met de geluidsdemper of dat een van de leidingen lek is.

Uitlaatgassen

  • Blauwe uitlaatgassen - dit kan er op duiden dat de motorolie verbrand.
  • Witte uitlaatgassen - dit kan er op duiden dat er koelvloeistof of water lekt. Ziet u geen lekkage onder uw auto, dan heeft u waarschijnlijk een lekke koppaking of een scheur in de motor.

Aanzicht

  • Roest of corrosie op de uitlaat of op de leidingen, vooral op de verbindingsstukken kunnen duiden op een probleem.

De oplossing

Als u een van deze zaken opmerkt, neem dan contact op met AmsterdamBanden of rijd langs. Onze monteurs helpen u graag en goed!