sportbanden

GDRP Uw Bandenspecialist

In 2016 hebben wij ons aangesloten bij de formule “Uw Bandenspecialist” van het netwerk van Goodyear Dunlop Retail Partners om voor zowel de particuliere klant als voor de leaserijder de beste inkoopcondities te kunnen waarborgen. Uw Bandenspecialist is een netwerk van meer dan 130 leden in België en Nederland. In Europa omvat het netwerk zelfs ruim 4.500 filialen over 30 landen. Hiermee maakt het deel uit van het grootste netwerk van Europa.

De missie van het Uw Bandenspecialist-netwerk is om als particuliere of zakelijke klant steeds een Uw Bandenspecialist in de buurt te hebben én altijd de beste kwaliteit en het beste advies over de juiste band voor een bepaald gebruiksprofiel te leveren.

Adres

Openings­tijden

Maandag – vrijdag
8.00-17.00 uur

Zaterdag – alleen op afspraak
8.00-12.00 uur

Advies

Uw Bandenspecialist is niet alleen een netwerk, het is ook een kwaliteitslabel dat enkel door de beste bandenspecialisten gedragen mag worden. Alle Uw Bandenspecialisten hebben de kwaliteit van werk en veiligheid op de weg hoog in het vaandel staan. Hij zal bijvoorbeeld bepalen welk rijgedrag u vertoont op en op basis daarvan de meest geschikte band voorstellen.

Meer dan banden…

Naast banden biedt Uw Bandenspecialist ook andere diensten aan.
Deze kunnen wel eens variëren. Maar wat hen allemaal bindt, is de kwaliteit waarmee ze steeds hun werk doen en de veiligheid op de weg die ze hoog in het vaandel dragen. Elke Uw Bandenspecialist geeft daarom telkens een gepersonaliseerd advies aan de persoon die hij voor zich heeft. Met dit gepersonaliseerd advies staat de consument dan ook 100 centraal.