Exclusieve OZ velgen voor topprestaties!

OZ Racing Wheels behoort tot het topsegment voor wat het de technologie en stijl betreft. Lichtgewicht wielen om mee te presteren.
Made in Italy, deze staan garant voor topprestaties en absolute kwaliteit. Een collectie met race-DNA en technologische know-how rechtstreeks afkomstig van het circuit.

DEALER OZ WHEELS NEDERLAND

Amsterdambanden behoort vanaf 2010 tot het Paddock Store Network. Een netwerk van vooraanstaande retailers speciaal geselecteerd door OZ. Merkengetrouw, het hoogste niveau van klantenservice en technische bijstand, dus echt de kennis hebben, een passie voor OZ; zijn de belangrijkste kenmerken van dit OZ Paddock Network.

HyperXT HLT

Voor diegenen die van snelheid en de adrenalinestoot houden maar kiezen voor het comfort van een SUV, ontwikkelde OZ het nieuwe HyperXT HLT SUV-wiel: het lichtste SUV-lichtmetalen wiel met één blok ooit geproduceerd door OZ. De HLT-technologie zorgt voor optimalisatie van de structurele sterkte-tot-lichtheidsverhouding, waardoor een lager wielgewicht wordt bereikt, zelfs bij voertuigen met zware axel loads.

Indy HLT

Indy HLT is het OZ-wiel waarvan het technologische vermogen die overtreft van de andere momenteel verkrijgbare OZ-lichtmetalen velgen.
In overeenstemming met het OZ-race-DNA zijn de ontwerpwortels rechtstreeks afgeleid van de IndyCar-ervaring en hebben ze tegelijkertijd een geheel nieuwe koers uitgezet.
INDY HLT houdt van racen en is ontworpen om boven vergelijkingen te staan ​​met alle anderen, dankzij de elementen die het uit elkaar halen.

Leggera HLT

De Leggera HLT is het resultaat van de knowhow van OZ in samenwerking met F1-teams. Direct verbonden met de wereld van track days, sportwagens en sedans, dus dit wiel is een lichtgewicht en biedt structurele stijfheid
en hoge prestaties.

Rally Racing

Een echt tijdloze race-icoon is herboren. Het wachten is voorbij. Rally Racing, het wiel dat geschiedenis schreef in de rallyraces, is terug met een nog modernere en agressievere look.

Gran Turismo HTL

Gran Turismo HLT introduceert zichzelf als een lichte en comfortabele "slof". Het is in staat om auto's alle wendbaarheid te geven die ze nodig hebben om met karakter de wegen op te gaan, terwijl het toch een onberispelijke weerstand biedt tegen de meest rigoureuze tests. Gran Turismo HLT is het resultaat van toegewijde planning en technologische analyse.

Rally Raid

Dit is het offroad OZ-wiel van de mythe van Dakar.

AmsterdamBanden: voor exclusieve OZ wielen en meer...

Al deze exclusieve wielen vindt u via OZ Racing Wheels. Vraag naar de mogelijkheden bij Amsterdambanden! Bij Amsterdambanden zijn we actief op het gebied van tuning zoals verlagen, sportbanden, velgen, meerdere soorten autobanden, onderhoud, zomer-winteropslag en nog meer. Wij bieden u een onberispelijke service, merk onafhankelijk advies met kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in Amsterdam in de banden. U wilt toch ook goede service, een professioneel advies. Voor uw veiligheid, comfort en rijstijl heeft u de juiste banden nodig. Heeft u andere vragen of opmerkingen, bel ons gerust op 020 - 697 60 01 of bezoek ons Kuiperbergweg 31c in Amsterdam Zuidoost.

Sparco velgen

Twee jonge coureurs wilden de autosportwereld veiliger maken en startten in 1977 Sparco Fashion. In 1990 volgde de eerste Sparco velg. Sparco velgen staan voor kwaliteit, stijl en prestatie. Uiteraard ook verkrijgbaar bij AmsterdamBanden!

MSW velgen

MSW is het eerste Italiaanse lichtmetalen velgenmerk van OZ Wheels welke in de jaren 70 is ontstaan. Dit merkt richt zich vooral op de betaalbare velgen waarbij kwaliteit, design en veiligheid hoog in het vaandel staan.
Uiteraard ook verkrijgbaar bij AmsterdamBanden!