Velgen maken het plaatje compleet

Als u eenmaal hebt besloten om een andere set velgen onder uw auto te zetten moet je nog een keuze maken. Als we dan vragen waar moet het dan aan voldoen krijgen we veelal te horen: ik wil groter, stoerder, agressiever, bruter! Ook niet onbelangrijk; exclusiviteit, merk, en kleur voor de uitstraling.


Uiteindelijk willen we allemaal “de unieke set” voor onze auto. Hoeveel wij u ook over wielen kunnen vertellen, wij vinden een passend advies waardevol. Wij willen dat het resultaat aan al uw verbeeldingen voldoet.

Contact

Kuiperbergweg 31C
1101 AE  Amsterdam
Tel: 020 - 697 60 01

Openings­tijden

Maandag - vrijdag
8.00-17.00 uur
Zaterdag - alleen op afspraak
8.00-12.00 uur

Velgen voor het hoge, luxe segment

Zeker voor het luxe hogere segment zijn er een tal van exclusieve hightech merken. Zo wordt AMG of Brabus voor Mercedes vervaardigd, Hamann voor BMW, ABT voor Audi, VW, Seat en Skoda, Techart voor Porsche, Arden voor Jaguar en Range Rover, Heico voor Volvo. Dit zijn nog maar een aantal excellente merken met een fenomenale keuze. Gecombineerd met ons advies gegarandeerd tot in perfectie gestyled!

Velgen kopen van OZ Racing Wheels

OZ Racing Wheels zijn uniek van stijl, lichtgewicht wielen ontworpen om te presteren. Er komen daar 3 schitterende merken vandaan: OZ Racing Wheels, MSW en Sparco. Deze hebben allemaal een compleet volledig andere lijn en uitstraling.
Ieder jaar worden daar nieuwe ontwerpen aan toegevoegd voor de nieuwste autotypes van de verschillende automerken. Jaren geleden hebben wij zelf met eigen ogen in Italië kunnen aanschouwen hoe de wielen gemaakt worden: een magisch proces waar het vakmanschap en afwerking hoog in het vaandel staat!

Brooklyn Wheels velgen

Op onze site kunt u ook op de velgen configurator van Brooklyn Wheels bekijken zodat u alvast een beeld kan vormen van de finishing touch. Deze leverancier heeft een groot aantal luxe merken in hun assortiment zoals GMP, MAK, Vörsteiner, Borbet. Dit zijn ook zeer gerespecteerde merken voor de echte liefhebbers. Met onze kennis, service en ervaring kunnen wij u een passend advies geven. Wij zetten voor u “de puntjes op de i”!

Koop de juiste velg voor uw auto!

Voor iedereen is er genoeg te kiezen al blijft het wel belangrijk om de juiste keuze te maken, tenslotte moet het ook verantwoord onder de auto passen. En daar kunnen wij u met plezier in adviseren. Ongeacht in wat voor auto u rijdt.

Wilt u ook weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel AmsterdamBanden: 020 - 697 60 01!