Velgen maken het plaatje compleet

Als u eenmaal hebt besloten om een andere set velgen onder uw auto te zetten moet je nog een keuze maken. Als we dan vragen waar moet het dan aan voldoen krijgen we veelal te horen: ik wil groter, stoerder, agressiever, bruter! Ook niet onbelangrijk; exclusiviteit, merk, en kleur voor de uitstraling.

Uiteindelijk willen we allemaal “de unieke set” voor onze auto. Hoeveel wij u ook over wielen kunnen vertellen, wij vinden een passend advies waardevol. Wij willen dat het resultaat aan al uw verbeeldingen voldoet.

velgen kopen

Velgen voor het hoge, luxe segment

Zeker voor het luxe hogere segment zijn er een tal van exclusieve hightech merken. Zo wordt AMG of Brabus voor Mercedes vervaardigd, Hamann voor BMW, ABT voor Audi, VW, Seat en Skoda, Techart voor Porsche, Arden voor Jaguar en Range Rover, Heico voor Volvo. Dit zijn nog maar een aantal excellente merken met een fenomenale keuze. Gecombineerd met ons advies gegarandeerd tot in perfectie gestyled!

De velgen van OZ Racing Wheels

OZ Racing Wheels zijn uniek van stijl, lichtgewicht wielen ontworpen om te presteren. Er komen daar 3 schitterende merken vandaan: OZ Racing Wheels, MSW en Spargo. Deze hebben allemaal een compleet volledig andere lijn en uitstraling.
Ieder jaar worden daar nieuwe ontwerpen aan toegevoegd voor de nieuwste autotypes van de verschillende automerken. Jaren geleden heb ik zelf met eigen ogen in Italië kunnen aanschouwen hoe de wielen gemaakt worden: een magisch proces waar het vakmanschap en afwerking hoog in het vaandel staat!

Onlangs hebben wij deze set OZ Racing Wheels Ultraleggera 20 inch gemonteerd.

Brooklyn Wheels velgen

Op onze site kunt u ook op de velgen configurator van Brooklyn Wheels bekijken zodat u alvast een beeld kan vormen van de finishing touch. Deze leverancier heeft een groot aantal luxe merken in hun assortiment zoals GMP, MAK, Vörsteiner, Borbet. Dit zijn ook zeer gerespecteerde merken voor de echte liefhebbers. Met onze kennis, service en ervaring kunnen wij u een passend advies geven. Wij zetten voor u “de puntjes op de i”!

Kies de juiste velg!

Voor iedereen is er genoeg te kiezen al blijft het wel belangrijk om de juiste keuze te maken, tenslotte moet het ook verantwoord onder de auto passen. En daar kunnen wij u met plezier in adviseren. Ongeacht in wat voor auto u rijdt.

Wilt u ook weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel AmsterdamBanden: 020 - 697 60 01!

Openings­tijden

Maandag - vrijdag
8.00-17.00 uur
Zaterdag
8.00-12.00 uur

Reviews

9.7
10

Hier kom je zeker terug. Wat een supergoed bedrijf!

Klapband gehad, eigen garagemannetje op vakantie, maar ik wilde niet naar een Kwikfit of zo'n dozenschuifketen maar een echt eigen bedrijf met een vakman. Beetje googlen, AmsterdamBanden... sinds 1981 en alleen maar blije klanten, nou dat klopt 100% en sinds vanmiddag is daar nog een bijgekomen! Kon meteen komen. "Neem beter een tweedehandsm dan kan je die andere goeie linksvoor nog even oprijden." Alles snel en profi gemonteerd en gebalanceerd, monteurs zijn sowieso als een F1 pitsstopteam op elkaar ingespeeld zag ik) en ik werd nog gematst ook. Reken maar dat ik daar over een paar maanden een setje nieuwe banden kom halen. Klantvriendelijk, profi, was het overal maar zo. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 6 augustus 2021
10

Top bedrijf!

Dit is een goudeerlijk en transparant bedrijf. Waar de prijzen scherp zijn en de kwaliteit top is. Mijn zoon heeft zijn auto laten verlagen en nieuwe banden laten monteren. Verder nieuwe remblokken, schijven en remklauw zijn er gemonteerd. Hij is enorm tevreden over het geleverde werk. Zelf heb ik verleden jaar vier nieuwe banden laten monteren. Verleden week twee nieuwe banden. Daarnaast nieuwe schijven en remblokken laten monteren, als ik dit bij mijn eigen dealer had laten uitvoeren dan was ik ruim twee honderd euro meer kwijt. Peter, en de overige monteurs zijn vriendelijk en leveren kwalitatief uitstekend werk. Bij dit bedrijf staat de klant nog centraal. Waar kom je dit tegenwoordig nog tegen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 1 februari 2021
27 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10