velgen kopen

Velgen maken het plaatje compleet

Als u eenmaal hebt besloten om een andere set velgen onder uw auto te zetten moet je nog een keuze maken. Als we dan vragen waar moet het dan aan voldoen krijgen we veelal te horen: ik wil groter, stoerder, agressiever, bruter! Ook niet onbelangrijk; exclusiviteit, merk, en kleur voor de uitstraling.

Adres

Openings­tijden

Maandag – vrijdag
8.00-17.00 uur

Zaterdag – alleen op afspraak
8.00-12.00 uur

Wij houden van auto’s, met mooie velgen ziet uw auto er al heel anders uit

Bent u ook nieuwsgierig naar een aantrekkelijke set voor uw auto? Laat uw verbeelding eens gaan, denk eens outside the box er is zoveel mogelijk waar u nog niet aan gedacht heeft. KSC Import heeft een tal van bijzondere lichtmetalen extremere velgen in het hogere segment van de markt. Hier kunt u alleen maar blij van worden; het biedt voor ieder wat wils. Van zomer tot winter en van 14 tot en met 24 inch tezamen in een enorme variëteit van uitvoeringen en kleurstellingen.
Forged, Flow-formed en Casted zijn ondermeer drie productiemethodes waarop lichtmetalen velgen worden geproduceerd. De wijze van produceren is terug te zien in kwaliteit, gewicht en uiteindelijk prijs. Hierboven staat een range van het assortiment van KSC.

De unieke set

Uiteindelijk willen we allemaal “de unieke set” voor onze auto. Hoeveel wij u ook over wielen kunnen vertellen, wij vinden een passend advies waardevol. Wij willen dat het resultaat aan al uw verbeeldingen voldoet.

Velgen voor het hoge, luxe segment

Zeker voor het luxe hogere segment zijn er een tal van exclusieve hightech merken. Zo wordt AMG of Brabus voor Mercedes vervaardigd, Hamann voor BMW, ABT voor Audi, VW, Seat en Skoda, Techart voor Porsche, Arden voor Jaguar en Range Rover, Heico voor Volvo. Dit zijn nog maar een aantal excellente merken met een fenomenale keuze.
Gecombineerd met ons advies gegarandeerd tot in perfectie gestyled!

Velgen kopen van OZ Racing Wheels

OZ Racing Wheels zijn uniek van stijl; lichtgewicht wielen ontworpen om te presteren. Er komen daar drie schitterende merken vandaan: OZ Racing, MSW en Sparco. Deze hebben allemaal een compleet volledig andere lijn en uitstraling.

Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen aan toegevoegd voor de nieuwste autotypes van de verschillende automerken. Jaren geleden hebben wij zelf met eigen ogen in Italië kunnen aanschouwen hoe de wielen gemaakt worden: een magisch proces waar het vakmanschap en afwerking hoog in het vaandel staat!

Koop de juiste velg voor uw auto!

Voor iedereen is er genoeg te kiezen al blijft het wel belangrijk om de juiste keuze te maken, tenslotte moet het ook verantwoord onder de auto passen. En daar kunnen wij u met plezier in adviseren. Ongeacht in wat voor auto u rijdt.

Wilt u ook weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel AmsterdamBanden: 020 – 697 60 01!

velgen kopen