4x4 banden

4X4 banden

Bent u op zoek naar 4×4 banden? Bij bandenspecialist Amsterdambanden heeft u de keuze uit een breed scala aan 4×4 banden geschikt voor alle terreinen en doeleinden. De kwaliteit van uw 4×4 banden is belangrijk vanwege de invloed op de veiligheid en prestatie van uw voertuig. Daarom vindt u bij Amsterdambanden de betrouwbaarste banden van de degelijkste merken.

4x4 autobanden


Wij zijn ons ervan bewust dat elke klant andere voorkeuren heeft ten aanzien van type terrein. Daarom bieden wij een breed scala aan bandenopties, onder meer all-terrain, diep-profiel, mud terrain en extreme mud terrain banden. Of u nu rijdt op de weg of aan een off road avontuur begint, u bent verzekerd van de juiste 4×4 banden naar uw behoeften.

Adres

Openings­tijden

Maandag – vrijdag
8.00-17.00 uur

Zaterdag – alleen op afspraak
8.00-12.00 uur

Ons assortiment van 4×4 banden combineert kwaliteit met redelijke prijzen.
Het is een belangrijke beslissing om de juiste banden aan te schaffen. Bij Amsterdambanden hebben wij een team van bandenspecialisten voor uw klaarstaan om u te adviseren welke 4×4 banden het meest geschikt zijn voor uw 4×4/SUV. Bel ons voor advies of kom langs bij Amsterdambanden en ervaar zelf ons assortiment. Het is een belangrijke beslissing om de juiste banden aan te schaffen.

Wij monteren geen materialen (banden, velgen, veren, remmen…) die elders zijn gekocht.
“Je gaat toch ook niet met je eigen hamburger naar …”

4×4 velgen

Maak het plaatje compleet en rust uw 4×4 uit met een mooie set velgen! AmsterdamBanden biedt u een scala aan mogelijkheden, wij denken graag met u mee en voorzien u van het beste advies.

velgen kopen all terrain 4x4

Aspen HTL

velgen kopen all terrain 4x4

Rally Raid

velgen kopen voor 4x4

HyperXT HLT