MSW Wheels

MSW Wheels by OZ

MSW is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige lichtmetalen velgen: het werd in de jaren 70 opgericht als het eerste merk lichtmetalen velgen dat door OZ werd geproduceerd en op de markt werd gebracht. In eerste instantie voor de Duitse en Amerikaanse markten, die altijd zeer gevoelig voor kwaliteit zijn.
In de loop der jaren heeft het merk zijn productportfolio verrijkt met betaalbare modellen die inspelen op de behoeften van klanten die veel waarde hechten aan veiligheid bij het kiezen van wielen voor hun auto.

MSW velgen

Wereldwijd bekend

MSW is een merk dat over de hele wereld bekend is: het is zelfs aanwezig in meer dan 70 landen en beantwoordt aan de kwaliteitseisen van zeer moeilijke markten voor klimatologische problemen zoals die van Noord-Europa.

Adres

Openings­tijden

Maandag – vrijdag
8.00-17.00 uur

Zaterdag – alleen op afspraak
8.00-12.00 uur

Perfecte fit voor uw auto

Design is een fundamenteel aspect bij het kiezen van een wiel voor uw auto. De lichtmetalen velg kan het uiterlijk van een auto veranderen en het karakter ervan versterken. Met grote competentie en jarenlange ervaring ontwikkelt en presenteert MSW een reeks wielen voor de automarkt die opvallen en uw auto verbeteren. Allemaal met veel aandacht voor detail en met behoud van de esthetische balans van elke autofabrikant.
Het resultaat is een lichtmetalen velg die perfect past bij het automerk of -model! De omvang van de beschikbare diameters maakt het mogelijk om kleine tot middelgrote auto’s aan te kleden met ontwerpen die over het algemeen bedoeld zijn voor automodellen in het hogere segment. Een toegewijd ontwerp, altijd tegen een concurrerende prijs.

MSW velgen
MSW velgen
MSW velgen

Totale
kwaliteit

MSW-wielen worden bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en getest met een “totale” kwaliteitsbenadering die gebruik maakt van de modernste productieprocessen. Het resultaat is een ongeëvenaard niveau van kwaliteit en veiligheid en dat tegen een concurrerende prijs.

Beste waar
voor uw geld

MSW garandeert de hoogste kwaliteit! De missie van MSW is om wielen te maken met de hoogste kwaliteitsnormen, die kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende esthetische en prestatie-eisen tijdens het rijden.

De van- en camperwereld

MSW biedt liefhebbers van het buitenleven een reeks speciale producten voor de voertuigen die het meest worden gebruikt bij hun activiteiten: de van en de camper. Bestelwagens worden steeds vaker gebruikt, niet alleen als werkvoertuigen, maar ook voor vrije tijd: de MSW-catalogus biedt speciale wielen met laadvermogen in overeenstemming met de voertuigen.

Het campersegment evolueert ook, net als de noodzaak om deze voertuigen te verbeteren met stijlvolle lichtmetalen velgen die belangrijke belastingen kunnen dragen: daarom zijn de MSW Camper lichtmetalen velgen gemaakt.

MSW velgen koopt u bij Amsterdambanden

Amsterdambanden maakt onderdeel uit van het OZ Paddock Netwerk, spraakmakende retailers die speciaal door OZ zijn geselecteerd. De hoogste niveaus van service en technische assistentie, en een passie voor OZ, zijn de belangrijkste kenmerken van OZ Paddock Network retailers. Door onze goede relatie met OZ zijn wij altijd de eerste m.b.t. nieuwe producten.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Rijdt u langs op de Kuiperbergweg? De koffie staat klaar!