Pirelli banden

Wist u dat er bij meerdere automerken Pirelli als eerste montage onder zit?

Pirelli is in 1872 in Milaan opgericht en is vandaag de dag een wereldwijd merk dat bekend staat om zijn geavanceerde technologie. Met een excellente hoogwaardige productie en passie voor innovatie die sterk zijn oorsprong vindt in zijn Italiaanse roots. De enige wereldwijde fabrikant die zich uitsluitend richt op de consumentenmarkt voor banden, waaronder banden voor auto’s, motorfietsen en fietsen.

Optimale veiligheid met Pirelli

Momenteel worden er zoveel verschillende bandenmerken wereldwijd gefabriceerd, de meeste A-merken zijn voor de consumenten herkenbaar. Van A t/m Z zoveel merken waaruit u uit kunt kiezen.
In onze samenleving is er van alles te veel. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het lastig kiezen is. Als je kiest voor kwantiteit, richt je je op kortdurende, snelle behoefte.
Wij (Amsterdambanden) kiezen voor kwaliteit, voor resultaten die ook op de lange termijn nog doorwerken. Pirelli is één van de grote koplopers als we de autobanden Top 100 mogen geloven. Pirelli ontwikkelt, innoveert en gaat voor duurzaam. Biedt u optimale veiligheid als de banden nieuw zijn maar ook in versleten staat.

Pirelli sportbanden en Brembo remmen

Waarom wij bij Amsterdambanden Pirelli monteren? Als we alléén al kijken naar de Formule 1 zegt dat genoeg. OZ Racing Wheels fabriceert ook velgen voor de Formule 1 auto’s en Brembo, producent van remsystemen, heeft een aandeel van 2,4 procent in bandenfabrikant Pirelli verworven. Een gouden duo dus, dat maakt deze combinatie ook zo geschikt voor het luxere segment. Sportbanden van Pirelli zijn ontwikkeld voor hogere snelheden; samen met Brembo gegarandeerde veiligheid.

Winterbanden van Pirelli

Zoals in de Formule1 hebben de coureurs net wij als automobilisten ook te maken met verschillende weersomstandigheden, natheid van het wegdek en de temperatuur. Ook voor de reguliere weggebruikers hanteert Pirelli de verschillende types banden voor de juiste weersomstandigheden. AmsterdamBanden biedt u een groot assortiment zomerbanden en winterbanden van Pirelli. Vraag ons gerust advies wat voor uw auto en weggebruik geschikt is.

Pirelli heeft een meerdere soorten winterbanden in het assortiment afhankelijk voor het type auto en rijstijl; Pirelli Sottozero, Pirelli Snowcontrol. Voor de SUV’s wordt Pirelli Scorpion aangeraden.

Pirelli Performance Center

AmsterdamBanden is door Pirelli gekozen op kwaliteit van de service als ook de hoogste kennis van high performance banden en nieuwste ontwikkelingen. Daarom mogen wij ons een Pirelli Performance Center noemen. Wij bieden u een professionele service en deskundigheid, monteren en balanceren de high performance banden.
Voor een eerlijk advies komt u voortaan naar Amsterdambanden!

Adres

Openings­tijden

Maandag – vrijdag
8.00-17.00 uur

Zaterdag – alleen op afspraak
8.00-12.00 uur