Velgen poedercoaten

zomer/winter velgen restaureren

Het poedercoaten van velgen is tegenwoordig een populaire techniek die wordt gebruikt om de esthetiek, duurzaamheid en bescherming van velgen te verbeteren. Het is een proces waarbij een elektrostatisch geladen poeder op het oppervlak van de velgen wordt aangebracht, waarna het wordt verhit om een duurzame en uniforme coating te vormen.

De voordelen van het poedercoaten van velgen

Het poedercoaten van velgen biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verfmethoden. Allereerst zorgt het voor een sterkere en dikkere coating die beter bestand is tegen krassen, stoten en corrosie. Dit is vooral belangrijk voor velgen, die constant worden blootgesteld aan de elementen, zoals regen, modder, zout en stof. Door de duurzame coating blijven de velgen er langer als nieuw uitzien en zijn ze gemakkelijker schoon te maken. Bovendien biedt poedercoaten een breed scala aan kleuropties en afwerkingen. Het poeder kan in zoveel verschillende kleuren worden gemengd, waardoor je je velgen geheel kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak. Matte, glanzende, metallic en textuurafwerkingen behoren tot de mogelijkheden, waardoor je velgen een unieke uitstraling krijgen.

velgen poedercoaten

Amsterdambanden: oog voor detail

Amsterdambanden biedt poedercoatingdiensten aan voor velgen, in samenwerking met hoogwaardige erkende bedrijven. Deze maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige poedercoatings. Ze beschikken over professionele apparatuur en expertise om een gelijkmatige coating aan te brengen en een duurzaam resultaat te leveren.
Deze bedrijven zorgen ervoor dat de velgen grondig worden voorbereid, inclusief het reinigen en eventueel repareren van beschadigingen, om een optimale hechting van de coating te garanderen. Het resultaat is een prachtig afgewerkte set velgen die de uitstraling van uw voertuig naar een hoger niveau tilt.

Velgen poedercoaten in Amsterdam

Kortom, het poedercoaten van velgen is een effectieve manier om de duurzaamheid en esthetiek van uw velgen te verbeteren. Of laat tijdens de zomer/winterwissel uw andere set restaureren.
Meer informatie? Wij staan u graag te woord via telefoonnummer 020 – 697 60 01.

Reviews Amsterdambanden

Amsterdambanden gaat altijd voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze diensten. Daarin is uw mening belangrijk. We zijn dan ook heel blij met de reviews die we via Klantenvertellen.nl van onze klanten krijgen.

Adres

Openings­tijden

Maandag – vrijdag
8.00-17.00 uur

Zaterdag – alleen op afspraak
8.00-12.00 uur