Maxxis banden

Maxxis Dakar Team

Het merk Maxxis is al jaren een begrip mede door het Maxxis Dakar Team. Ook dit jaar rijdt het team met The Beast weer mee in de beruchte rally. Dit jaar werd deze vanaf 3 t/m 15 januari in het Midden-Oosten gereden.

Preferred Supplier

Amsterdambanden is preferred supplier van Maxxis banden, het merk levert banden voor allerlei voertuigen en voor alle seizoenen.

Nieuwe banden nodig?

Er werden in 2020 voor het eerst meer dan ooit 2 miljoen tweedehands personenauto’s aan consumenten verkocht. Banden zijn van cruciaal belang voor uw veiligheid. Ze vormen het enige contactvlak tussen de auto en de weg. Ze moeten dus altijd, op alle soorten wegdek en onder alle weersomstandigheden grip en tractie bieden.
Ook al rijdt u minder kilometers, de drie belangrijkste punten blijven altijd de bandenspanning, de conditie van de band en de profieldiepte.

Preferred supplier van Maxxis banden

Amsterdambanden is preferred supplier van Maxxis banden, het merk levert banden voor allerlei voertuigen en voor alle seizoenen.

Maxxis Victra Sport 5

Maxxis heeft op de Tire Cologne in Keulen, de nieuwe Victra Sport 5 gelanceerd. Het alternatief voor premium merken, tegen veel lagere kosten, volgens een onderzoek van TÜV SÜD.

Al vakantieplannen? Plan deze ook veilig!

Gaan we met de auto, caravan of camper? Voor sommigen is de bestemming al bekend; blijven we in Nederland of gaan we over de grens? In ieder geval is het raadzaam “alle banden” te checken. Of het nou de auto, caravan, aanhanger of camper betreft, er moet genoeg profiel opzitten en de banden mogen niet uitgedroogd zijn.

Wij kunnen u hiermee de juiste Maxxis banden adviseren, vooral met het geschikte draagvermogen. Kom gerust langs zodat wij een goed advies kunnen geven en het tijdig voor de vakantie kunnen monteren.

Voorkom ellende op de vakantie en laat al uw banden goed controleren voor u weggaat. Bij een te zware belasting van een caravanband door overbelading of te weinig draagvermogen is er een hoog risico op een klapband.