Lagere autopremie met de juiste banden

Goede banden helpen om schade te voorkomen, vooral in gevaarlijke periodes zoals de herfst en winter. Want wanneer het glad wordt, is de kans op schade dubbel zo groot. Het is dus belangrijk dat u in die periode ten alle tijden de maximale grip heeft, de juiste bandenmaat, de juiste banden soort en een goed profiel zijn essentieel. Zo voorkomt u ongelukken en blikschade waardoor u uw verzekering ook niet hoeft in te schakelen voor schadeherstel. En dat is goed nieuws, want hoe minder schade u hoeft te claimen hoe meer schadevrije jaren u opbouwt. 

Hoe werken schadevrije jaren
Wanneer u een jaar lang schadevrij rijdt bouwt u een schadevrijjaar op en wanneer u hiervan voldoende heeft opgebouwd krijgt u korting op uw autoverzekering. Een korting die in sommige gevallen tientallen euros per maand aan voordeel opleveren. Een goede reden dus om veilig, verantwoord en voorzichtig te rijden.

autobanden kopen

Andere vormen van korting
Een andere manier om korting te krijgen is het periodiek overstappen. Verzekeraars willen u graag verzekeren als u kunt aantonen dat u veilig rijdt. In ruil hiervoor geven ze introductie kortingen die ook zeer interessant kunnen zijn en soms oplopen tot 15% over de jaarprijs. Jaarlijks rondkijken en vergelijken is daarom aan te raden. 

Vergelijken loont
Uw auto heeft regelmatig een keuring nodig, uw verzekering ook. Dit kunt u het beste doen bij een autoverzekering vergelijkingswebsite. Hier kunt u diverse verzekeringen met elkaar vergelijken op premie of dekking. Zo ontdekt u welke verzekeraar op dat moment het beste bij u past. Welke verzekeraar het beste bij u past, hangt af van uw auto, woonplaats, schadeverleden en dekkingswensen.

WA beperkt casco verzekeringen
Heeft u een auto tussen de 5 en 10 jaar. Dan is meestal de WA Beperkt Casco verzekering een goede keuze. Deze verzekeringen kunt u vergelijken op www.cascoverzekering.net

Allrisk verzekeringen
Een nieuwe auto niet ouder dan 6 jaar kan vaak het beste Allrisk verzekerd worden, dat betekent dat u verzekerd bent voor schade aan andere en ook eigen schade. Deze verzekeringen kunt u eenvoudig vergelijken op www.allriskverzekering.net

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
8.00-17.00

Zaterdag
8.00-12.00