Uitbreiding diensten AmsterdamBanden

Vanaf 1 oktober 2021 breiden wij onze werkzaamheden uit en kunt u ook bij ons terecht voor uw:

• Bedrijfswagenbanden en -wielen (> 3.500 kg.)
• Grondverzetbanden en -wielen
• Industriebanden en -wielen
• Pechservice bedrijfswagens
• Montage van truckbanden ter plaatse

Alleen voor bovenstaande diensten hebben wij ons 06-18921218 nummer beschikbaar om direct de juiste man met de kennis op dit gebied aan de telefoon te krijgen.

Als onafhankelijk bandenspecialist hebben wij in Nederland ons uitgebreide eigen netwerk om u zo snel mogelijk van service ter plaatse te kunnen voorzien. Door onze goede contacten met leveranciers en collega-ondernemers in buitenland (geheel Europa) kunnen wij u ook hier snel op weg helpen.

 

Grondverzet­banden

Grondverzetbanden worden onder andere onder shovels, laadschoppen en graders, maar ook op telescoopkranen en knikbestuurde of getrokken dumpers gemonteerd.
Grondverzetbedrijven hebben veel verschillende machines nodig om dit werk goed te doen. Zo breed als de range aan voertuigen in de grondverzetsector, onze kennis is net zo kolossaal als deze banden.

Waar letten wij op bij deze banden? Bij voertuigen voor grondverzet draait het allemaal om draagvermogen, rijcomfort, stabiliteit en tractie op verschillende ondergronden. De banden moeten tegen een stootje kunnen, want ze draaien en keren op ruw terrein en rijden vaak met zware belading. Dat vraagt om robuuste en slijtvaste banden. Bij ieder type machine moeten de banden voldoen aan specifieke kenmerken. Daarom denken wij hier graag actief met u mee zodat u de juiste keuze maakt.