BROOKLYN WHEELS

Door de jarenlange ervaring in de banden- en wielenbranche bieden wij scherpe prijzen en een eerlijk advies. Daarom werken wij samen met Brooklyn Wheels, exclusieve leverancier, zodat u bij AmsterdamBanden een keuze uit vele merken velgen van topkwaliteit kan maken.

Brooklyn velgen in Amsterdam

Ook levert AmsterdamBanden voor u complete sets, hierbij wordt er gekeken naar de juiste combinatie voor uw auto.
Wij controleren bij de samenstelling van de complete set voor de montage of de maten overeenkomen met de maten die worden opgegeven door de fabrikant van uw auto. Na deze controle worden de wielen en banden gemonteerd door onze vakkundige monteurs die netjes en secuur te werk gaan aan uw auto.

Graag zien we u bij ons op de Kuiperbergweg 31C voor een uitgebreid advies.

Nieuws omtrent velgen

Het Duitse merk Ultra Wheels is nu exclusief bij ons verkrijgbaar!
Als velgenmerk is Ultra Wheels een merk met een zeer exclusieve uitstraling voor diverse automerken. Door het brede assortiment aan maten en toepassingen zijn de velgen van Ultra Wheels uitermate geschikt voor veel auto’s. Veel modellen zijn voorzien van ABE en/of TUV waarbij de toepassing van de wielen op de auto getoetst worden op de laatste Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit eisen. Door continue te blijven innoveren in design en kwaliteit is Ultra Wheels een modern merk met velgen van zeer goede kwaliteit.

brooklyn wheels